Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Bilimleri Kulübü

Yıldız Teknik Üniversitesi Malzeme Bilimleri Kulübü 2015 yılında Seramik Kulübü olarak kurulmuş olup, 2016 yılında kulübümüz daha geniş kitlelere hitap edebilmek ve işlevini daha iyi yansıtılabilmek için isim değişikliğine gitmiştir.

 
Kulübümüz; öğrencilere malzemeyi ve onun tüm mühendislik sistemlerindeki önemini anlatmak, malzemenin diğer sistemlere olan ilişkisini irdelemek, özellikle de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümüne yeni başlamış öğrencilere yol göstermek, halihazırda bu bölümü okuyan öğrencilere ise kariyer hedeflerini belirlemelerinde yardımcı olmak için ilgili sektörleri tanıtmak gibi çok önemli hedeflere sahiptir.
Bu bağlamda kulübümüz gerek sektörlerinin önde gelen firma yetkilileriyle paneller ve seminerler düzenlemekte, gerekse yine sektörlerinin önde gelen firmalarına teknik geziler düzenlemektedir. Böylece üyelerimizi hem teknik, hem kültürel hem de sosyal anlamda geliştirebilmeyi, aynı zamanda daha iyi ve daha yetkin bir mühendis yapabilmeyi hedefliyoruz.

Bu hedefleri gerçekleştirme çabamızda bize destek olmak hatta yanımızda olmak için sizleri de Kimya-Metalurji Fakültesinde ve Orta Bahçede bulunan standlarımıza bekliyoruz.

Takipte kalın;
https://facebook.com/ytumbk